Nyhedsbrev april 2018 - 3RCenter

Danmarks 3R-Center har udgivet årsrapport

Vi har netop offentliggjort vores nye årsrapport (2017) på vores hjemmeside, ligesom vi har udsendt rapporten i fysisk form til vores interessenter. Er du interesseret i at få nogle fysiske eksemplarer, så skriv send en mail til 3R-centeret (info@3rcenter.dk) med navn, adresse og det ønskede antal.

Dato klar for Danmarks 3R-Centers symposium

Vi afholder vores årlige 3R-symposium på Charlottehaven i København den 5.-6. november. Sæt kryds i kalenderen allerede i dag. Oplysninger om program og registrering følger snarest.

Forsøgsdyrenes Dag 2018 og Dyreforsøgstilsynets miniseminar

24. april afholder DOSO og KU SUND Forsøgsdyrenes dag på Frederiksberg Campus. Programmet slutter kl. 12 (tilmeldingsfrist 21. april). 

Om eftermiddagen kl. 13-16 holder Dyreforsøgstilsynet miniseminar om aflivning af mindre gnavere i samme lokale. Der er tale om to uafhængige arrangementer (med separate tilmeldinger), men det er selvfølgelig oplagt at deltage i begge. Dyreforsøgstilsynet giver en sandwich i frokostpausen – hvis man vel at mærke tilmelder sig miniseminaret (tilmeldingsfrist 10. april).

Årsmøde for dyrevelfærdsorganerne

Udvalget for Forsøgsdyr og Alternativers inviterer til årsmøde for Dyrevelfærdsorganerne d. 7. juni på KU SUND.

I år har udvalget valgt bl.a. at fokusere på, hvordan Dyrevelfærdsorganet kan fremme Replacement. Desuden præsentation af successer opnået gennem dyrevelfærdsorganet og andre gode initiativer til inspiration.