Nyhedsbrev april 2021 - Dansk

Danmarks 3R-Centers symposium - gem datoen.

Årets symposium afholdes i Købehavn 16.-17. november 2021.

Det er Danmarks 3R-Centers forventning, at begivenheden kan finde sted i fysisk form. Symposiet er hovedsagelig målrettet nationale og interntionale forskere/udviklere inden for forsøgsdyrs- og alternativverdenen.

Program og information vedr. registrering følger.

Nordic 3R webinars, 5-6 May 2021 - gratis deltagelse

Danmarks 3R-Center har i samarbejde med en række nordiske 3R-organisationer og universiteter planlagt dette arrangement, som skal præsentere en række eksempler på, hvad der foregår af 3R-relateret forskning i Norden. Programmet er klar og du kan tilmelde dig allerede i dag på Norecopas hjemmeside.

Danmarks 3R-Centers Årsrapport 2020

Du kan læse 3R-centerets årsrapport, som bl.a. indeholder en spændende artikle om Refinement, som er skrevet af årets 3R-prismodtager Dorte Bratbo Sørensen. Rapporten er tilgængelig på både dansk og engelsk.

- Årsrapport 2020

- Annual report 2020

Dyrevelfærdsorganernes Årsmøde 2021 - ny dato

Årsmødet er flyttet til den 16. september og forventes afholdt i fysisk for. Følg med på Udvalget for Forsøgsdyr og Alternativers hjemmeside for yderligere information om årsmøde.

Dyreforsøgstilsynets nyhedsbrev

Alle der beskæftiger sig med forsøgsdyr - hvad enten man er forsker, dyrlæge, laborant eller dyrepasser - bør tilmelde sig Dyreforsøgstilsynets nyhedsbrev, så man kan holde sig opdateret på området.

Tilmeld dig allerede i dag.